Ga terug

ABBA Fever XL | Tribute band

€ 18,00 | 22-12-2018 | 20:00

ABBA Fever XL | Tribute band

€ 18,00 | 22-12-2018 | 20:00

Abba Fever: een ABBA-tribute act van topniveau!

Let op! Dit is een sta-concert!

Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een vijfkoppige swingende liveband, zorgt Abba Fever voor een levensechte seventies-sfeer in Theater De Mattelier in Groenlo. 

Laat je terugvoeren naar de seventies en ga weer ouderwets uit je dak! Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen in deze concertshow en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks.

Iedereen zal de show van Abba Fever ervaren als een ware revival van een ABBA-concert. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums en sfeervolle podiumaankleding, inclusief een witte vleugel en spiegelbollen.

De stemmen van onze Agnetha en Frida zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-zangeressen. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond. 

Leuk weetje: ABBA Fever heeft in 2017 the Battle of the tribute band gewonnen. 

Stoelnummers op de ticket zijn niet van toepassing!

Bent u echter minder / niet mobiel neem dan contact met ons op via [email protected] zodat wij iets voor u kunnen regelen.

De entreeprijs is inclusief garderobe.


Bestel nu je kaarten

€ 18,00

Betaal veilig via iDeal
Ontvang de tickets in je mail

© Copyright 2018 - De Mattelier